Kategórie receptov
Zemiakový šalát s chrumkavým obalovaným marinovaným tofu v cornflakes posýpke
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
3
Sacharidy na jednu porciu
50 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zemiaky nakrájame na kocky a uvaríme v šupke. Hrášok necháme rozmraziť. Uvarené zemiaky scedíme. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu, na kocky nakrájané uhorky, rozmrazený hrášok. Dochutíme soľou, čiernym korením, trochou cukru, šťavou z uhoriek (2-3 dcl) a (sójovým) jogurtom. Premiešame a pridáme petržlenovú vňaťku. Necháme odstáť niekoľko hodín. Tofu nakrájame na plátky, obalíme v rozdrvených cornflakes alebo v kukuričnej strúhanke a upečieme v rúre pri 180 °C, približne 30-40 minút.
Vytlačiť recept (PDF)Kukuričná strúhanka 200 g
10 g
Horčica francúzska 450 g
15 g
Zemiaky
700 g
Cibuľa voľná
40 g
Cukor kryštál
6 g
Mleté čierne korenie
0.5 g
Kyslé uhorky
100 g
Sterilizovaný hrášok
100 g
Petržlenová vňať
5 g
Jedlá soľ
2 g
RAJO Laktofree jogurt smotanový biely 145 g
250 g