Kategórie receptov
Malinová torta
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
10
Sacharidy na jednu porciu
25 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Polevu (čokoláda a tuk) rozpustíme a zamiešame do nej ovsené vločky, trochu hmoty si odložíme na zdobenie. Zvyšok rozotrieme na dno tortovej formy, vystlanej mastným papierom a dáme stuhnúť do chladničky. Polovicu malín rozmiešame na kašu. Na miernom ohni necháme rozpustiť želatínu a zamiešame do mlieka. Smotanu vyšľaháme a spolu s malinami zamiešame do mlieka. Krém natrieme na základ a necháme asi 12 hodín v chladničke. Zvyšnú vločkovú masu rozmrvíme, tortu posypeme a ozdobíme celými malinami.
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
500 g
Horká čokoláda 70% 80 g
200 g
Maliny čerstvé
300 g
Cukor kryštál
60 g
BABIČKA Maslo 250 g
50 g
Ovsené vločky 500 g
80 g
Želatína potravinárska 20 g
20 g