Kategórie receptov
Morčacie mäso na hubách
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
27 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Rezne (4 rezne z morčacích pŕs) zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Pridáme posekanú cibuľu, rozotretý cesnak so soľou, huby, rascu, podlejeme vývarom a dusíme. Tesne pred dokončením primiešame rajčiakový pretlak. Na tanieri porcie prelejeme jogurtom a posypeme kôprom. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a šalátom.
Vytlačiť recept (PDF)Cibuľa voľná
50 g
Cesnak
6 g
Kôpor
20 g
Morčacie mäso
800 g
Hríb smrekový sušené huby
200 g
Olej slnečnicový
20 g
Mleté čierne korenie
2 g
Jedlá soľ
3 g
Pasírované paradajky (pyré) s bazalkou 500 g
30 g
Natur zeleninový bujón 60 g
10 g
RAJO Laktofree jogurt smotanový biely 145 g
250 g