Kategórie receptov
Hubový nákyp s tofu
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
99 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Rožky nakrájame a zalejeme mliekom. Pridáme krupicu a necháme napučať. Pokrájané šampiňóny, cibuľu a cesnak (6 strúčikov) krátko orestujeme na oleji. Dochutíme majoránkou, rascou, soľou a korením. Zmes primiešame k rožkom a vložíme do vymasteného plechu. Pridáme tofu údené nakrájané na kocky a opečené na oleji. Zmes preložíme do zapekacej misy a pečieme 20 minút pri teplote 190 °C..
Vytlačiť recept (PDF)KRUPICA bezgluténová 500 g
100 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
400 g
Cibuľa voľná
50 g
Cesnak
8 g
Šampiňóny záhradné
350 g
Mleté čierne korenie
2 g
Majoránka sušená
5 g
Jedlá soľ
3 g
Baguettini Bianco BIO 200 g
200 g
Mletá rasca 25 g
5 g