Kategórie receptov
Burger v stredomorskom štýle
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
58 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Cuketu nakrájajte na pásiky, pokvapkajte olivovým olejom a citrónovou šťavou a odložte nabok.
V miske pokvapkajte 4 šampiňóny (Portobello) olivovým olejom a dochuťte ich soľou a korením. Dajte ich na gril na 5 minút, potom ich pretočte a opekajte z druhej strany ďalších 5 minút.
Pridajte na gril Violife Stredomorský štýl Grill Me a opekajte z oboch strán 5 minút. Posypte sezamom (2 ČL) a dajte nabok.
Žemle na burger položte plochou stranou nadol na gril a opekajte 2 minúty, kým nebudú opečené.Spodnú žemľu natrite vegánskou (chilli) majonézou, na ňu poukladajte rukolu, pásiky z cukety, šampiňóny Portobello, Violife Stredomorský štýl Grill Me! a paradajku. Burger prikryte vrchnou žemľou.
Vytlačiť recept (PDF)
Vegan Mayo 250 g
24 g
Cuketa
400 g
Paradajky
40 g
Citróny
25 g
Rukola praná
40 g
Olivový olej
20 g
Šampiňóny záhradné
80 g
Mleté čierne korenie
1 g
Jedlá soľ
2 g
Žemľa hamburgerová bezgluténová 2 ks á 80 g
320 g