Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Bylinkové guľky

Počet ingrediencií
3
Počet porcií
5
Sacharidy na jednu porciu
59 g
Čas prípravy
45 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Všetko zmiešame dohromady, vytvoríme hladké cesto, z ktorého tvarujeme guľky s priemerom asi 3 cm. Varíme v pare asi 8 – 10 minút alebo vo vode asi 12 minút.
Tip: Guľky môžeme tiež usmažiť v rozpálenom oleji ako krokety. Smažíme asi 12 minút.


 

 

Vytlačiť recept (PDF)
Zmes na Zemiakové cesto 400 g
400 g
Zmes na Zemiakové cesto 400 g
Zmes na Zemiakové cesto 400 g
Výrobca
NOMINAL cz obchodní, s.r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (80g)
Sacharidy 74g 59g
Cukry 0,4g 0,3g
Proteiny 5,8g 4,6g
Tuky 1,7g 1,4g
Vláknina 6,4g 5,1g
Energie 1420Kj 1136Kj
Bez lepku Bez lepku
Pitná voda nesýtená
420 g
Pitná voda nesýtená
Pitná voda nesýtená
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Podľa nariadenia EÚ č. 1169/2011 nie je výrobca povinný zverejniť nutričné hodnoty.

Petržlenová vňať
10 g
Petržlenová vňať
Petržlenová vňať
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (2g)
Sacharidy 9g 0,2g
Cukry
Proteiny 3,7g 0,1g
Tuky 1g 0g
Vláknina
Energie 230Kj 5Kj
Bez lepku Bez lepku