Kategórie receptov
Francúzsky ratatouille
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
8 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zeleninu očistíme a nakrájame na kolieska. Rozohrejeme rúru na 200 °C. Pekáč pokvapkáme olivovým olejom a dáme rozohriať do rúry. 2 strúčiky cesnaku si nakrájame na plátky, cibuľu na kocky, vložíme do rozohriateho pekáča a posypeme bylinkami. Necháme chvíľu rozvoňať. Vytiahneme pekáč a naukladáme naň kolieska zeleniny, striedame jednotlivé druhy. Vrátime späť do rúry a pečieme cca 25 minút.
Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
40 g
Cuketa
200 g
Baklažán
100 g
Paprika červená
100 g
Paradajky
100 g
Cesnak
2 g
Olivový olej
10 g
Provensálske byliny
8 g