Kategórie receptov
Hamburger
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
48 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Žemle rozkrojíme, na ich spodné strany dáme kolieska tvarôžkov tak, aby pokryli takmer celú plochu žemle, a posypeme paprikou. Horné polovice žemle potrieme horčicou a prikryjeme plátkami slaniny. Všetko dáme do rozpálenej rúry nakrátko, ale prudko zapiecť. Potom spodné polovice žemlí posypeme nadrobno posekanou cibuľou a sladkokyslou uhorkou, podľa chuti polejeme kečupom, tatárskou omáčkou a priklopíme hornou časťou žemle so slaninou.
Vytlačiť recept (PDF)Horčica plnotučná 450 g
25 g
Kečup extra pikantný 450 g
20 g
Vegan Tatárska omáčka 250 g
20 g
Váhalova slanina
50 g
Olomoucké tvarôžky Špeciál 80 g
160 g
Cibuľa voľná
40 g
Kyslé uhorky
50 g
Paprika sladká mletá
10 g