Kategórie receptov
Slaný bezlepkový koláč z kukuričnej múky
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
41 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Všetky suroviny na cesto zamiešame a vypracujeme redšie cesto. Cesto vylejeme do vymastenej formy s priemerom 20 cm. Na vrch poukladáme na polovicu prekrojené cherry paradajky a na kocky pokrájaný balkánsky syr.
Pečieme v rozohriatej rúre na 180 stupňoch asi 25 minút.
Vytlačiť recept (PDF)Balsýr 200 g
100 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
200 g
Paradajky
100 g
Vajcia
50 g
Kukuričná múka 1 kg
200 g
Maslo
50 g
Provensálske byliny
5 g
Rezistentný škrob
12 g
Kypriaci prášok do pečiva 12 g
6 g