Kategórie receptov
Toastové muffiny
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
7 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Z bezlepkového chleba (6 krajce) si vykrojíme kolieska. V mise si zmiešame smotanu, bylinky, soľ a 2 vajcia, a dôkladne prešľaháme. Pridáme paradajky a syr (cheddar), a všetko premiešame. Kolieska chleba dáme do maslom vymastenej formy na muffiny a pritlačíme ho tak, aby nám pekne držal vo forme. Muffiny naplníme zmesou a pečieme 5 minút na "teplovzduch", po uplynutí tejto doby prepneme na spodné pečenie a dopečieme 5-8 minút (záleží na type rúry). Muffiny necháme pred tým, než ich budeme podávať, vychladnúť.
Vytlačiť recept (PDF)Bezgluténové chleby - svetlý 360 g
60 g
Pažítka
3 g
Vajcia
100 g
Smotana na šľahanie
100 g
Rozmarín
3 g
Oregáno drvené
3 g
Sušené paradajky
15 g
BABIČKA Maslo 250 g
15 g
Jedlá soľ
3 g