Kategórie receptov
Cestovinové taštičky plnené zmesou teľacieho a bravčového mäsa
Počet ingrediencií
15
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
65 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zamiešame múku, 3 vajcia, trochu vody a soľ v cesto. Necháme 10 minút odpočinúť. Cesto vyvaľkáme a vykrojíme štvorce (v origináli 4x4 cm). Náplň (150 mleté teľacie mäso, 50 g mletébravčové mäso, 20 g posekaná šalotka, 1 vajce, olej, cesnak, soľ, biele korenie, rozmarín, bazalka, bobkové listy). Náplň dáme lyžičkou doprostred, okraje potrieme vodou a prikryjeme druhým štvorcom, kraje dobre pritlačíme a odkrojíme prebytočné cesto. Varíme asi 4 minúty v osolenej vode. Uvarené cestovinové taštičky podávame s rozpusteným maslom a syrom.
Vytlačiť recept (PDF)
PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
300 g
DŽIUGAS strúhaný 100 g, 12 mesiacov
40 g
Cibuľa voľná
20 g
Šalvia
2 g
Cesnak
3 g
Bazalka čerstvá
2 g
Olivový olej
16 g
Bravčové pliecko
50 g
Vajcia
200 g
Rozmarín
3 g
Bobkový list
0.5 g
Korenie biele mleté
2 g
BABIČKA Maslo 250 g
40 g
Jedlá soľ
4 g