Kategórie receptov
Cestovinový šalát s tuniakom
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
87 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Najprv si uvaríme cestoviny vo vriacej osolenej vode a medzitým nakrájame zeleninu, syr na malé kocky a pridáme tuniaka. V jogurte si rozmiešame bylinky. Jogurtovú marinádu premiešame s ostatnými surovinami a vmiešame schladené uvarené cestoviny.
Vytlačiť recept (PDF)
PROCEL® - štandardné bezgluténové cestoviny 250 g
350 g
Balsýr 200 g
200 g
Elinas jogurt gréckeho typu biely 150 g
150 g
Uhorka hadovka
200 g
Paprika červená
200 g
Paradajky
300 g
Bazalka čerstvá
4 g
Oregáno drvené
4 g
Tuniak vo vlastnej šťave 200 g
200 g
Solčanka s morskou soľou 200 g
3 g