Kategórie receptov
Cestovinový šalát s vajcami
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
75 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Kým sa cestoviny varia v dostatočnom množstve slanej vody, pripravíme si ingrediencie na ich oblohu. 2 vajcia natvrdo a paradajky nakrájame na mesiačiky, tuniaka roztlačíme vidličkou (kúsky tuniaka nesmú byť príliš malé), papriku nakrájame na kúsky a šalát (2 šalátové listy) a petržlen pokrájame. Cestoviny uvarené „al dente“ scedíme, preložíme do misy, dochutíme olivovým olejom (4 PL) a pripravenými ingredienciami okrem vajec a paradajok. Dobre zamiešame a vrch ozdobíme vajcami a paradajkami.
Vytlačiť recept (PDF)dmBio ryžové penne 400 g
400 g
Paprika červená
80 g
Paradajky
80 g
Šalát hlávkový
10 g
Olivový olej
50 g
Zeler stopkový
50 g
Vajcia
100 g
Tuniak v olivovom oleji 200 g
100 g