Kategórie receptov
Cestoviny s hubami a bylinkami
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
138 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
- Najskôr uvarte cestoviny (al dente), vždy je totiž lepšie, ak cestoviny čakajú na omáčku, nie naopak.
- Na cibuľke a cesnaku opražte huby (1,5 šálky), pridajte cestoviny, zalejte Ramou Krémovou (alebo smotanou) a nechajte prebublať. Nakoniec dochuťte soľou, korením, pridajte nasekané čerstvé bylinky a pokvapkajte citrónom.
- Druh byliniek alebo ich kombináciu necháme na vás. Náš tip je ale určite petržlenová vňať.
dmBio ryžové penne 400 g
250 g
Cibuľa voľná
30 g
Cesnak
4 g
Kôpor
2 g
Citróny
10 g
Mäta pieporná
2 g
Hríb smrekový sušené huby
200 g
Mleté čierne korenie
2 g
Smotana na šľahanie
250 g
Petržlenová vňať
2 g