Kategórie receptov
Cestoviny s tuniakovou omáčkou s paradajkami
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
5
Sacharidy na jednu porciu
91 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Špagety uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Zatiaľ čo sa varí, pripravíme si omáčku. Paradajky umyjeme a zalejeme vriacou vodou. Necháme odstáť pár minút, potom scedíme, olúpeme šupku a nakrájame na malé kúsky. Na rozpálenom olivovom oleji orestujeme nadrobno nakrájaný cesnak (4 veľké strúčiky), pridáme paradajky a premiešame. Restujeme pár minút a potom pridáme lúpané paradajky z konzervy a tuniaka. Všetko necháme spolu prevariť, nakoniec osolíme, okoreníme a dochutíme oreganom. Podávame posypané parmezánom.
Vytlačiť recept (PDF)
PROCEL® - štandardné bezgluténové cestoviny 250 g
500 g
Paradajky
250 g
Cesnak
4 g
Olivový olej
20 g
Parmezán
80 g
Mleté čierne korenie
2 g
Oregáno drvené
2 g
Krájané paradajky
200 g
Tuniak vo vlastnej šťave 200 g
200 g