Kategórie receptov
Fusilli s lososom a avokádom
Počet ingrediencií
16
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
81 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Najskôr dáme variť cestoviny v osolenej vode. Na panvici s olejom chvíľu opečieme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrajanú a dobre osušenú rybu a opečieme ju cca 1 min zo všetkých strán pri vyššom ohni. Následne mäso osolíme a okoreníme podľa chuti. Pridáme mrazenú zeleninu (hrášok, mrkva, fazuľové struky, kukurica) a občas premiešame, kým zelenina nezmäkne (trvá to chvíľu). Pridáme nakrájaný strúčik cesnaku, rastlinný krém a podľa chuti prípadne aj podrvené čili. Na koniec zmiešame zmes spolu s cestovinami a pokvapkáme citrónom. Pri servírovaní poukladáme na vrch kúsky avokáda a cherry paradajky.
Vytlačiť recept (PDF)dmBio ryžové penne 400 g
400 g
Mrkva
60 g
Cibuľa voľná
40 g
Paradajky
100 g
Cesnak
3 g
Citróny
10 g
Paprika červená chilli
8 g
Olivový olej
20 g
Losos
600 g
Mleté čierne korenie
2 g
Sterilizovaný hrášok
50 g
Maslo
30 g
Avokádo
100 g
Kukurica
50 g
Zelené fazuľové struky
60 g