Kategórie receptov
Penne s tuniakom a šampiňónmi
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
102 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Uvaríme cestoviny penne podľa návodu na obale v osolenej vode. Na panvici rozhorejeme olivový olej a dáme na kocky nakrájaného tuniaka. Opečieme 2-3 minúty, vyberieme z panvice a dáme bokom. Do tej istej panvice dáme cesnak (3 strúčiky), opečieme, pridáme posekané šampiňóny (6 ks) a na kocky nakrájanú paradajku. Podlejeme troškou vody z cestovín a varíme 3 minútky. Pridáme do panvice uvarené cestoviny, trošku masla, tuniaka, ktorého sme si upiekli. Všetko jemne premiešame, posypeme petržlenovou vňaťou a môžme podávať.
Vytlačiť recept (PDF)Paradajky
100 g
Cesnak
5 g
Olivový olej
10 g
Šampiňóny záhradné
100 g
Petržlenová vňať
3 g
Kukuričné cestoviny - penne 500 g
250 g
Tuniak vo vlastnej šťave 200 g
200 g
BABIČKA Maslo 250 g
10 g