Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Dezert s ovocím a orechmi

Počet ingrediencií
3
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
18 g
Čas prípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Neolúpané jablká nakrájame na kolieska hrubé asi 1,5 cm. Na každý kúsok jablka natrieme žervé a posypeme nastrúhanými alebo sekanými orechmi.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Almette tvarohový syr 150 g
75 g
Almette tvarohový syr 150 g
Almette tvarohový syr 150 g
Výrobca
SAHNEBÖHM Bratislava, spol. s r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (37.5g)
Sacharidy 3,2g 1,2g
Cukry 3,2g 1,2g
Proteiny 6,7g 2,5g
Tuky 24g 9g
Vláknina
Energie 1056Kj 396Kj
Bez lepku Bez lepku
Jablká červená
200 g
Jablká červená
Jablká červená
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 15g 15g
Cukry
Proteiny 0,3g 0,3g
Tuky 0,4g 0,4g
Vláknina
Energie 239Kj 239Kj
Bez lepku Bez lepku
Vlašské orechy jadrá
50 g
Vlašské orechy jadrá
Vlašské orechy jadrá
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (25g)
Sacharidy 7g 1,8g
Cukry 2,6g 0,7g
Proteiny 15g 3,8g
Tuky 6,5g 1,6g
Vláknina 6,7g 1,7g
Energie 2833Kj 708Kj
Bez lepku Bez lepku