Kategórie receptov
Domáce škoricové bonbóny
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
30
Sacharidy na jednu porciu
5 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Vo vodnom kúpeli rozpustíme nalámanú čokoládu. Do čokolády pridáme škoricu. Maslo nakrájame na malé kocky. Maslo zmiešame s cukrom a premiešame na homogénnu hmotu. Potom pomaly premiešame s vychladenou rozpustenou čokoládou. Vložíme do chladničky asi na 2 hodiny, aby hmota stuhla.Formujeme kužele alebo guľky a vložíme opäť späť do chladničky. Po polhodine vytiahneme z chladničky a obaľujeme. Môžeme obaliť v kakau.
Vytlačiť recept (PDF)
Holandské kakao 100 g
20 g
Horká čokoláda 70% 80 g
40 g
Cukor múčka
100 g
Maslo
110 g
Škorica mletá
2 g