Kategórie receptov
Espresso chocolate mousse
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
1
Sacharidy na jednu porciu
70 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Horkú čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. Uvaríme espresso a necháme vychladnúť na izbovú teplotu. Tofu, agáve alebo med, vychladené espresso, čokoládu a (sójový) nápoj rozmixujeme ponorným mixérom. Odložíme do chladničky na 15 minút. Dozdobíme černicami a podávame.
Vytlačiť recept (PDF)Karo 180 g
20 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
100 g
Horká čokoláda 70% 80 g
70 g
Černice čerstvé
100 g
Med včelí kvetový
15 g
Pitná voda nesýtená
40 g