Kategórie receptov
Ananásový koláč
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
20
Sacharidy na jednu porciu
47 g
Čas prípravy
20 minut

Postup prípravy
Zmiešame múku, sódu (2 ČL) a cukor (350 g). Pridáme 2 vajcia a ananás aj s nálevom. Vareškou vypracujeme redšie cesto. Vylejeme ho na vymastený a múkou vysypaný plech, zarovnáme a upečieme do svetlohneda. Roztopíme rastlinný tuk (100 g), primiešame cukor (180 g) a smotanu. Na celkom miernom plameni 3 minúty povaríme. Vmiešame vanilínový cukor, strúhané orechy a kokos. Hmotu rozotrieme na povrch horúceho koláča a necháme vychladnúť. Pred podávaním ozdobíme šľahačkou.
Vytlačiť recept (PDF)Bezgluténová múka PROMIX®-Beta 1000 g
400 g
Kokos strúhaný
50 g
Vlašské orechy jadrá
50 g
Cukor múčka
530 g
Vajcia
100 g
Vanilkový cukor
6 g
BABIČKA Maslo 250 g
100 g
Ananás plátky v mierne sladkom náleve
425 g
Soda bikarbóna 100 g
12 g
RAJO Vegan krém na varenie 15% 250 ml
150 g