Kategórie receptov
Bábovka II.
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
8
Sacharidy na jednu porciu
84 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zmiešame vajce, mlieko a cukor. Pridáme múku a olej. Cesto rozdelíme na dve časti = do jednej pridáme citrónovú kôru, do druhej lyžicu kakaa. Ak bude cesto príliš husté (najmä cesto s kakaom), rozriedime ho troškou mlieka a pridáme lyžicu oleja. Cestá nalejeme do bábovkovej alebo tortovej formy a pečieme zhruba na 170 stupňov.
Vytlačiť recept (PDF)
Ryžová múka 200 g
500 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
250 g
KAKAO TMAVÉ LIANA EXCLUSIVE 100 g
12 g
Cukor kryštál
250 g
Olej slnečnicový
130 g
Vajcia
150 g
Citrónová kôra
2 g