Kategórie receptov
Bezlepková bublanina s ovocím
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
12
Sacharidy na jednu porciu
44 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Cesto pripravíme podľa návodu na obale, vylejeme do stredne veľkého vymasteného a múkou vysypaného plechu a nalejeme doňho cesto. Jahody očistíme, umyjeme a vysušíme a potom obalíme v múke. Týmto zabránime, aby nám klesli na dno plechu.
Poukladáme ich do cesta a dáme piecť do vyhriatej rúry na 150°C. Pečieme cca 35 – 40 minút. Po vychladnutí nakrájame a posypeme práškovým cukrom.
Vytlačiť recept (PDF)PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
25 g
BÁBOVKA bezgluténová v prášku 250 g
500 g
Jahody
300 g
Cukor múčka
30 g
Olej slnečnicový
300 g
Vajcia
300 g