Kategórie receptov
Bezlepková mramorová bábovka
Počet ingrediencií
4
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
39 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Vyšľaháme 3 celé vajcia do nadýchanej peny. Postupne zašľaháme 1,5 dl oleja a nakoniec zmes na bábovku. Do polovice tejto zmesi primiešame kakaa. Do vymastenej a bezlepkovou múkou vysypanej formy najprv nalejeme žltú časť bábovkovej zmesi a na ňu potom nalejeme kakaovú časť zmesi. Pečieme vo vyhriatej, stredne teplej rúre (150˚C) po dobu 35-40 minút. Podávame posypanú práškovým cukrom.
Vytlačiť recept (PDF)BÁBOVKA bezgluténová v prášku 250 g
250 g
KAKAO TMAVÉ LIANA EXCLUSIVE 100 g
10 g
Olej slnečnicový
150 g