Kategórie receptov
Čoko-tvarohový brownie s ovocím
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
88 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Do veľkej misky preosejeme suché ingrediencie – múku, kakao, sódu. Pridáme cukor (225 g) a premiešame. V menšej miske zmiešame olej, mlieko (340 g) a ocot. Mokré ingrediencie primiešame do suchých. V kuchynskom robote rozmixujeme tofu, mlieko (60 g), cukor (60 g) a vanilku. Kakaovú plnku vylejeme do plechu. Na kakaovú plnku dáme lyžicou tofu plnku a vidličkou urobíme mramorový vzor. Brownie pečieme pri teplote 170° C približne 40 – 50 minút. Otestujeme špáradlom a ak je po pichnutí suché, koláč je hotový. Brownie necháme vychladnúť a servírujeme s čerstvým ovocím.
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
400 g
Holandské kakao 100 g
90 g
Mäta pieporná
5 g
Čučoriedky
150 g
Maliny čerstvé
150 g
Cukor kryštál
285 g
Olej slnečnicový
100 g
Ocot
6 g
Vanilkový cukor
6 g
Sóda bikarbóna 15 g
6 g
Pohánková múka celozrnná 500 g
225 g