Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Čokoládový koláč

Počet ingrediencií
3
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
32 g
Čas prípravy
15 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Obsah vrecka zmiešajte s 200 ml vody a 100 ml oleja a minimálne 2 minúty vymiešajte s mixérom, aby cesto bolo krémové. Cesto vylejte do vymastenej formy o priemere 20 cm a pečte v zohriatej rúre pri 180°C 45 minút (režim prúdenia vzduchu) alebo 55 minút (horný a dolný výhrev). Po upečení nechajte koláč približne 15 minút vychladnúť vo forme a následne vyberte.

Vytlačiť recept (PDF)
dmBio zmes na pečenie čokoládového koláča 380 g
380 g
dmBio zmes na pečenie čokoládového koláča 380 g
dmBio zmes na pečenie čokoládového koláča 380 g
Výrobca
dm drogerie markt
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (63.333333333333g)
Sacharidy 51g 32g
Cukry 26g 16g
Proteiny 3,6g 2,3g
Tuky 19g 12g
Vláknina 2,9g 1,8g
Energie 1663Kj 1053Kj
Bez lepku Bez lepku
Pitná voda nesýtená
200 g
Pitná voda nesýtená
Pitná voda nesýtená
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Podľa nariadenia EÚ č. 1169/2011 nie je výrobca povinný zverejniť nutričné hodnoty.

Olej slnečnicový
100 g
Olej slnečnicový
Olej slnečnicový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (16.666666666667g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 15g
Vláknina 0g 0g
Energie 3404Kj 567Kj
Bez lepku Bez lepku