Kategórie receptov
Dezert s čokoládou a kokosom
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
91 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zmiešajte všetky ingrediencie (2 vajcia, 150 g cukor, olej, jogurt, múku, prášok do pečiva) v mise. Zmes nalejte do vymasteného pekáča a pečte 30 minút pri teplote 200 °C. Zapichnutím špáradla doprostred cesta overte, že je upečené - ak sa k špáradlu neprichytí, je čas ho vybrať z rúry a nechať vychladnúť. Medzitým pripravte polevu rozmiešaním všetkých ingrediencií (mlieko, margarín, 150 g cukor) v hrnci nad stredným plameňom do hladka. Cesto rozkrájajte na štvorčeky a každý z nich namočte do čokoládovej polevy a kokosovej múky.
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
300 g
Horká čokoláda 70% 80 g
150 g
Bezgluténová múka Promix Beta 500 g
200 g
Kokos strúhaný
200 g
Cukor kryštál
300 g
Olej slnečnicový
50 g
Vajcia
100 g
Kypriaci prášok do pečiva 12 g
6 g
Hera original 250 g
50 g