Kategórie receptov
Jablkovo-škoricový koláč bez lepku
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
8
Sacharidy na jednu porciu
35 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zmiešame dohromady múku, cukor, škoricu, kypriaci prášok, hrozienka, orechy a nastrúhané jablká. Pridáme rozmiešané vajcia s mliekom a rozpusteným maslom. Nalejeme do tortovej formy a pečieme zhruba na 190 stupňov C 35 minút. Vrch posypeme lyžicou škorice s cukrom a pečieme ďalších 10 minút.
Vytlačiť recept (PDF)
Ryžová múka 200 g
250 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
100 g
Jablká červená
100 g
Vlašské orechy jadrá
20 g
Cukor kryštál
12 g
Hrozienka
50 g
Vajcia
100 g
Maslo
50 g
Škorica mletá
5 g