Kategórie receptov
Jogurtový závin
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
12
Sacharidy na jednu porciu
69 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Múku (500 g polohrube) so soľou preosejeme. Pridáme tuk, jogurt a vypracujeme cesto, ktoré na pomúčenej doske rozvaľkáme, rozložíme naň ovocie, posypeme strúhankou, škoricovým cukrom a hrozienkami. Zvinieme, potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme na vymastenom plechu. Z tohto množstva môžeme urobiť 2 záviny. Pečieme v rozohriatej rúre na 190 stupňoch asi 25-30 minút do zlatohneda.
Vytlačiť recept (PDF)Bezlepková múka Nomix 500 g
500 g
STRÚHANKA bezgluténová pečivová 350 g
10 g
Jablká červená
200 g
Hrozienka
600 g
Vajcia
50 g
Škoricový cukor
12 g
BABIČKA Maslo 250 g
250 g
Jedlá soľ
0.5 g