Kategórie receptov
Perník s jablkami a kokosom
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
15
Sacharidy na jednu porciu
43 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Vajcia vyšľaháme s cukrom. Za stáleho mixovania potom pridávame olej a mlieko a po častiach postupne múku, 2 lyžičky kakaa, 1 lyžičku sódy a prášok. Poriadne všetko premiešame. Ručne potom už vmiešame nastrúhané jablká. Plech vyložíme papierom na pečenie. Všetko nalejeme na plech a mierne posypeme kokosom.
Vytlačiť recept (PDF)
PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
400 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
500 g
Holandské kakao 100 g
10 g
Kokos strúhaný
30 g
Jablká červená
200 g
Cukor kryštál
250 g
Olej repkový
200 g
Vajcia
100 g
Sóda bikarbóna 15 g
5 g