Kategórie receptov
Perník s krémovou náplňou
Počet ingrediencií
13
Počet porcií
12
Sacharidy na jednu porciu
62 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
V mise vyšľaháme vajíčka s 250 g cukru, primiešame ostatné suroviny (400 ml mlieka, olej, múka, kypriaci prášok, kakao). Pripravíme hladké cesto, ktoré vylejeme na vymastený a papierom vyložený plech. Upečieme a necháme vychladiť. Medzitým si pripravíme náplň. Zo 400 ml mlieka, zlatého krému a vanilkového cukru uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť. Vyšľaháme 250 g masla s cukrom, pridáme mleté orechy, trocha rumu a puding. Krém natrieme na upečený plát a polejeme čokoládovou polevou.
Vytlačiť recept (PDF)
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
800 g
Bezlepková múka Nomix 1 kg
300 g
KAKAO TMAVÉ LIANA EXCLUSIVE 100 g
20 g
Zlatý krém 40 g
40 g
Vlašské orechy jadrá
100 g
Cukor múčka
150 g
Cukor kryštál
250 g
Olej slnečnicový
120 g
Vajcia
100 g
Maslo
250 g
Vanilkový cukor
20 g
Kypriaci prášok do perníka 20 g
20 g