Kategórie receptov
Ríbezľová bublanina
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
12
Sacharidy na jednu porciu
35 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Všetky suroviny dáme do šľahača (vajec je 6 stredných) a niekoľko minút miešame. Môžeme aj ručne. Nalejeme na plech s papierom na pečenie a posypeme akýmkoľvek ovocím. Môžeme pridať aj mandle alebo iné orechy. Pečieme zvoľna. Najskôr na 150 stupňov C a postupne zvýšime na 170 stupňov. Pečieme dohromady asi 45 minút.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepková múka Nomix 1 kg
300 g
Marhule
100 g
Pitná voda nesýtená
100 g
Cukor kryštál
180 g
Olej repkový
110 g
Vajcia
350 g
Ríbezle
100 g
Citrónová kôra
1 g