Kategórie receptov
Silvestrovské tvarohové rezy
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
10
Sacharidy na jednu porciu
37 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Žĺtky(4 ks), cukry a maslo vymiešame do peny, pridáme prelisovaný tvaroh, pomleté orechy (80 g) , tuhý sneh z bielkov, múku (80 g hrubej) rozmiešanú s kypriacim práškom, hrozienka, posekanú čokoládu, posekané orechy (80 g) a všetko spolu zľahka premiešame. Pridáme rum (2 PL) a opäť premiešame. Pripravené cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech a vo vyhriatej rúre upečieme. Vychladnuté cesto pokrájame na rezy a posypeme práškovým cukrom.
Vytlačiť recept (PDF)JIZERKA - prirodzene bezlepková zmes univerzálna 1000 g
80 g
Horká čokoláda 70% 80 g
80 g
Vlašské orechy jadrá
160 g
Cukor múčka
200 g
Hrozienka
80 g
Vajcia
400 g
Vanilkový cukor
6 g
Kypriaci prášok do pečiva 12 g
6 g
BABIČKA Maslo 250 g
180 g