Kategórie receptov
Banánové kokosky
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
12
Sacharidy na jednu porciu
22 g
Čas prípravy
30 minut

Postup prípravy
V miske si roztlačíme banán, pridáme zmäknuté maslo a dobre premiešame. Do rozmiešanej zmesi pridáme múku, kokos, med a kypriaci prášok. Vypracujeme cesto, ktoré necháme cca hodinu odležať v chladničke. Po odležaní cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 5 milimetrov. Z cesta vykrajujeme kolieska, ktorá ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Do každého kolieska urobíme uprostred prstom jamku, do ktorej lyžičkou nanášame lekvár. Pečieme pri 200 °C cca 10 – 15 minút.
Vytlačiť recept (PDF)
PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
200 g
Banán
120 g
Kokos strúhaný
100 g
Med včelí kvetový
40 g
Maslo
120 g
Kypriaci prášok do pečiva 12 g
5 g