Kategórie receptov
Bezlepkové medvedie labky
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
10
Sacharidy na jednu porciu
31 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Do múky pridáme na kocky nakrájané maslo, ďalej pridáme preosiaty cukor, vanilkový cukor, kypriaci prášok, škoricu, mleté klinčeky, mleté orechy, kakao, vajcia,a všetko zamiesime a necháme v chlade stuhnúť. Potom urobíme šúľok, pokrájame na rovnaké kúsky a vtláčame do vymastených formičiek. Na plechu upečieme v rozohriatej rúre na 180 stupňov asi 12-15 minút. Hotové, ešte horúce, obalíme práškovým cukrom.
Vytlačiť recept (PDF)PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
210 g
Holandské kakao 100 g
30 g
Vlašské orechy jadrá
90 g
Cukor múčka
100 g
Vajcia
100 g
Maslo
160 g
Vanilkový cukor
10 g
Škorica mletá
6 g
Kypriaci prášok do pečiva 12 g
1 g