Kategórie receptov
Čokoládové kocky
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
40
Sacharidy na jednu porciu
9 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Zo surovín si vytvoríme cesto, ktoré necháme v chlade. Cesto rozvaľkáme na plát hrubý 3 mm a vykrajujeme štvorčeky. Pečieme na 180 stupňov asi na 12 minút. Zlepujeme čokoládovým krémom, ktorý si pripravíme vyšľahaním zmäknutého masla – celá kocka 250 g s 50 g práškového cukru a 2 g kakaa. Polievame čokoládovou polevou. Do krému môžeme pridať aj rum podľa chuti.
Vytlačiť recept (PDF)
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
40 g
Bezlepková múka Nomix 1 kg
170 g
Holandské kakao 100 g
4 g
Cukor múčka
120 g
Vajcia
50 g
Kukuričná múka 1 kg
30 g
Maslo
330 g
Vanilkový cukor
40 g
Kypriaci prášok do pečiva 12 g
3 g