Kategórie receptov
Domáce piškóty bez lepku
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
15
Sacharidy na jednu porciu
17 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Z bielkov (2 ks) vyšľaháme tuhý sneh a zašľaháme cukor. Zľahka vmiešame žĺtky a zmes. Na plech vyložený papierom na pečenie robíme lyžičkou malé kôpky. Pečieme 8 – 10 minút na 180 °C, potom znížime teplotu na 160 °C a dopečieme dozlatista (cca 5 – 6 minút). Piškóty zlepíme džemom, preložíme kolieskom banánu, poprepichujeme špáradlom a polejeme čokoládou.
Vytlačiť recept (PDF)
JIZERKA-bezlepková zmes univerzálna 1000 g
80 g
Banán
200 g
Cukor kryštál
60 g
Vajcia
100 g
Poleva tmavá 100 g
100 g