Kategórie receptov
Medvedie labky
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
10
Sacharidy na jednu porciu
22 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Korenie najprv premiešame s múkou, kakaom a cukrom. Potom pridáme ostatné suroviny a dôkladne prehnetieme. Necháme odležať aspoň hodinu v chlade. Z cesta robíme menšie guľky, ktoré vtlačíme do riadne vymastených formičiek na labky. Pečieme pri teplote 160 – 170 stupňov C. Po upečení necháme chvíľku stáť, potom vyklepeme z formičiek a môžeme obaliť v práškovom cukre.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepková múka Nomix 500 g
170 g
Vlašské orechy jadrá
40 g
Cukor múčka
70 g
Vajcia
28 g
Kukuričná múka 1 kg
30 g
Maslo
80 g
Škorica mletá
0.5 g
Citrónová kôra
0.5 g
Holandské kakao 100 g
1 g