Kategórie receptov
Polomáčené kokosové tyčinky
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
20
Sacharidy na jednu porciu
22 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Z masla, práškového cukru, kokosu, štipky kypriaceho prášku, bezlepkovej zmesi, štipky soli a 3 vajec vypracujeme cesto a necháme odležať tri hodiny v chladničke, najlepšie však cez noc. Z odpočinutého cesta vtláčame do suchých formičiek vysypaných bezlepkovou múkou tyčinky. Pečieme ich na 180 °C 6 až 10 minút. Upečené tyčinky necháme vo formičkách vychladnúť a potom ich opatrne vyklepneme. Po vychladnutí tyčinky zlepíme pomocou marmelády a namáčame do rozpustenej čokolády.
Vytlačiť recept (PDF)
JIZERKA - prirodzene bezlepková zmes univerzálna 1000 g
250 g
Kokos strúhaný
120 g
Cukor kryštál
150 g
Vajcia
168 g
Maslo
150 g
Kypriaci prášok do pečiva 12 g
1 g
Poleva tmavá 100 g
100 g
Ríbezľový džem
50 g