Kategórie receptov
Guláš z baranieho mäsa
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
32 g
Čas prípravy
80 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Mäso očistíme, opláchneme a nakrájame na kocky. Cibuľu a zeleninu tiež očistíme a nakrájame na plátky, oškrabané zemiaky nakrájame na kocky. Do hrnca vložíme nakrájané mäso, potom pridáme cibuľu so zeleninou. Osolíme, okoreníme, pridáme petržlenovú vňať, zalejeme vodou a vložíme do rúry. Prikryté mäso pomaly dusíme do zmäknutia. Potom pridáme zemiaky a podľa potreby podlejeme a dusíme opäť domäkka.
Vytlačiť recept (PDF)
Zemiaky
600 g
Mrkva
60 g
Cibuľa voľná
120 g
Petržlen
60 g
Kaleráb
40 g
Zeler
60 g
Mleté čierne korenie
2 g
Petržlenová vňať
4 g
Jedlá soľ
4 g