Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Bravčové mäso dusené

Počet ingrediencií
4
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
3 g
Čas prípravy
1 hodina
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Mäso nakrájame na kúsky, na oleji opražíme cibuľku, pridáme mäso a sprudka opečieme. Mierne osolíme, podlejeme a pri občasnom miešaní dusíme domäkka.

 

 

Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
120 g
Cibuľa voľná
Cibuľa voľná
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (30g)
Sacharidy 9,4g 2,8g
Cukry
Proteiny 1,3g 0,4g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina
Energie 175Kj 53Kj
Bez lepku Bez lepku
Bravčové mäso (kotlety)
600 g
Bravčové mäso (kotlety)
Bravčové mäso (kotlety)
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (150g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny 21g 32g
Tuky 10g 15g
Vláknina
Energie 727Kj 1091Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej repkový
50 g
Olej repkový
Olej repkový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (12.5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 12g
Vláknina 0g 0g
Energie 3393Kj 424Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
10 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (2.5g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku