Kategórie receptov
Bravčové na šampiňónoch
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
3 g
Čas prípravy
90 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Bravčové mäso osolíme a opečieme na oleji. Mäso vyberieme a na zvyšnom oleji opražíme cibuľku. Mäso vložíme späť, podlejeme vodou a dusíme domäkka. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a do šťavy pridáme múku. Opražíme, pridáme vodu, rozmiešame a varíme dvadsať minút. Nakrájané šampiňóny podusíme na zvyšnom tuku a pridáme do šťavy. Chvíľu povaríme.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepková múka Nomix 1 kg
10 g
Cibuľa voľná
60 g
Bravčové mäso (kotlety)
480 g
Šampiňóny záhradné
100 g
Olej repkový
50 g