Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Bravčové plátky na zeleri

Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
12 g
Čas prípravy
1 hodina
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Bravčové plátky naklepeme, osolíme, okoreníme a na oleji opečieme z oboch strán. Na oleji potom osmažíme zeler nakrájaný na rezance. Pridáme šťavu z citróna a dusíme. Potom pridáme cibuľu nakrájanú na kolieska. Na hotové plátky dáme zeler, posypeme nastrúhaným syrom a zapečieme v rúre.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
60 g
Cibuľa voľná
Cibuľa voľná
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (30g)
Sacharidy 9,4g 2,8g
Cukry
Proteiny 1,3g 0,4g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina
Energie 175Kj 53Kj
Bez lepku Bez lepku
Zeler
200 g
Zeler
Zeler
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 8,8g 8,8g
Cukry
Proteiny 1,4g 1,4g
Tuky 0,3g 0,3g
Vláknina
Energie 176Kj 176Kj
Bez lepku Bez lepku
Citróny
10 g
Citróny
Citróny
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (5g)
Sacharidy 11g 0,6g
Cukry
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina
Energie 163Kj 8Kj
Bez lepku Bez lepku
Bravčové mäso (kotlety)
200 g
Bravčové mäso (kotlety)
Bravčové mäso (kotlety)
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny 21g 21g
Tuky 10g 10g
Vláknina
Energie 727Kj 727Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej repkový
20 g
Olej repkový
Olej repkový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (10g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 9,2g
Vláknina 0g 0g
Energie 3393Kj 339Kj
Bez lepku Bez lepku
Eidam 30%
50 g
Eidam 30%
Eidam 30%
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (25g)
Sacharidy 0,9g 0,2g
Cukry
Proteiny 28g 7g
Tuky 15g 3,8g
Vláknina
Energie 1016Kj 254Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
3 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1.5g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku