Kategórie receptov
Bravčové v keli
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
15 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Bravčové mäso nakrájame na kúsky. Ošúpanú cibuľu nakrájame a opražíme na oleji doružova. Pridáme mäso, opražíme ho, pridáme soľ, čierne korenie a podlejeme teplou vodou. Dusíme do polomäkka. Kel očistíme, zbavíme hlúbu, opláchneme, nakrájame na kocky a sparíme vo vriacej vode. Polomäkké mäso vydusíme na tuk, poprášime múkou, opražíme, zalejeme vlažnou vodou, dobre rozmiešame a varíme. Pridáme sparený kel, rozotrený cesnak so soľou a pri občasnom miešaní dodusíme domäkka.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepková múka Nomix 500 g
20 g
Cibuľa voľná
80 g
Cesnak
6 g
Bravčové mäso (kotlety)
400 g
Olej repkový
45 g
Mleté čierne korenie
1 g
Kel
480 g