Kategórie receptov
Bravčový guláš s cícerom
Počet ingrediencií
14
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
33 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Cícer namočíme podľa návodu. Mäso a slaninu okoreníme zmesou na guláš a opražíme na oleji. Pridáme cibuľu, cesnak a klobásu, zalejeme vývarom a pri občasnom miešaní varíme domäkka. Nakoniec pridáme cícer a petržlen, okoreníme, prípadne dosolíme.
Vytlačiť recept (PDF)
Farmárske klobásky
100 g
Váhalova slanina
100 g
Cibuľa voľná
120 g
Cesnak
4 g
Paprika červená chilli
5 g
Bravčové stehno bez kosti
500 g
Pitná voda nesýtená
750 g
Olej slnečnicový
30 g
Mleté čierne korenie
4 g
Petržlenová vňať
4 g
Paprika sladká mletá
6 g
Hovädzí bujón
10 g
Cícer
200 g