Kategórie receptov
Cigánsky bôčik
Počet ingrediencií
16
Počet porcií
7
Sacharidy na jednu porciu
8 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Do kameninovej nádoby dáme olej, cibuľu, cesnak zľahka a necháme zosklovatieť. Mäso (nakrájané na plátky asi 1,5 cm) opečieme, pridáme zeleninu, pretlak, ostatné ingrediencie, víno a vodu. Hrniec zapneme na 6 hodín. Potom servírujeme s chlebom, pivom.
Vytlačiť recept (PDF)
Paradajkový pretlak 200 g
60 g
Cibuľa voľná
80 g
Paprika červená
300 g
Paradajky
250 g
Cesnak
3 g
Paprika červená chilli
5 g
Pitná voda nesýtená
100 g
Bravčový bôčik
1200 g
Olej slnečnicový
25 g
Mleté čierne korenie
4 g
Rasca
5 g
Sójová omáčka
10 g
Paprika sladká mletá
5 g
Chardonnay neskorý zber víno polosuché biele
200 g
Grilovacie korenie
5 g