Zavrieť reklamu
Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Pečený bravčový bôčik s kapustou

Počet ingrediencií
5
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
6 g
Čas prípravy
80 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Bôčik mierne osolíme, posypeme rascou, vložíme kožou nadol do pekáča, zľahka podlejeme vodou a pečieme pri občasnom polievaní výpekom a vodou domäkka. Ku koncu pečenia bôčik obrátime, na niekoľkých miestach narežeme a dopečieme. Upečený bôčik vyberieme, časť vypečenej šťavy zlejeme a necháme naboku. Zvyšnú šťavu vysmažíme na tuk, poprášime múkou, osmažíme, zalejeme trochou vody, rozmiešame a šťavu povaríme najmenej 20 minút, zľahka dosolíme, nakoniec precedíme a vlejeme do nej vypečenú masť a krátko povaríme.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Ryžová múka 200 g
20 g
Ryžová múka 200 g
Ryžová múka 200 g
Výrobca
NOMINAL cz obchodní, s.r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (5g)
Sacharidy 81g 4,1g
Cukry 0,2g 0g
Proteiny 6g 0,3g
Tuky 1,4g 0,1g
Vláknina 2,4g 0,1g
Energie 1547Kj 77Kj
Bez lepku Bez lepku
Bravčový bôčik
480 g
Bravčový bôčik
Bravčový bôčik
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (120g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 10g 12g
Tuky 53g 64g
Vláknina 0g 0g
Energie 2133Kj 2560Kj
Bez lepku Bez lepku
Rasca
2 g
Rasca
Rasca
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (0.5g)
Sacharidy 58g 0,3g
Cukry
Proteiny 12g 0,1g
Tuky 13g 0,1g
Vláknina
Energie 1683Kj 8Kj
Bez lepku Bez lepku
Kyslá kapusta
200 g
Kyslá kapusta
Kyslá kapusta
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (50g)
Sacharidy 3,9g 2g
Cukry 1,2g 0,6g
Proteiny 1,2g 0,6g
Tuky 0,3g 0,2g
Vláknina 2,4g 1,2g
Energie 115Kj 58Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
10 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (2.5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku