Kategórie receptov
Zbojnícka bravčová zmes
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
7 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Bravčové mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme. Obalíme v múke a opečieme na oleji. Mäso vyberieme a na zvyšnom oleji opečieme slaninu, cibuľu, šampiňóny a nakrájanú papriku. Podlejeme vodou a primiešame na kúsky nakrájaný syr. Do tejto zmesi vložíme späť mäso a podusíme.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepková múka Nomix 500 g
20 g
Váhalova slanina
40 g
Cibuľa voľná
60 g
Paprika zelená
60 g
Bravčové mäso (kotlety)
600 g
Šampiňóny záhradné
60 g
Olej slnečnicový
20 g
Mleté čierne korenie
3 g
Eidam 30%
60 g