Kategórie receptov
Hovädzí guláš s kaparami
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
9 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Hovädzie mäso pokrájame na kocky, opečieme nasucho, osolíme, pridáme nakrájanú cibuľu a kúsok cesnaku, podlejeme vodou a chvíľu podusíme. Keď sa šťava vydusí, pridáme olej s múkou, osmažíme a podlejeme vodou. Pridáme pretlak a podusíme. Po zmäknutí mäsa pridáme nakrájané kapary a citrónovú šťavu.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepková múka Nomix 500 g
20 g
Paradajkový pretlak 200 g
40 g
Cibuľa voľná
120 g
Cesnak
10 g
Citróny
10 g
Olej slnečnicový
40 g
Hovädzie predné
400 g
Kapary vo slanokyselém náleve
10 g