Kategórie receptov
Hovädzí tokáň
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
13 g
Čas prípravy
80 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Umyté hovädzie mäso nakrájame na kúsky. Olúpanú cibuľu nakrájame, osmažíme ju na dvoch tretinách oleja, pridáme mäso, osolíme, okoreníme, osmažíme a za stáleho miešania podusíme. Potom podlejeme vodou a dusíme vo vlastnej šťave. Keď je mäso čiastočne mäkké, vydusíme šťavu na tuk, zaprášime múkou, osmažíme, zalejeme trochou vody, rozmiešame a podusíme domäkka. Papriky očistíme, umyjeme, nakrájame na rezančeky, spolu osmažíme s paradajkovým pretlakom na zvyšnom oleji a pridáme k mäsu. Dosolíme a všetko spolu podusíme.
Vytlačiť recept (PDF)
JIZERKA - prirodzene bezlepková zmes univerzálna 1000 g
18 g
Paradajkový pretlak 200 g
80 g
Cibuľa voľná
160 g
Paprika červená
160 g
Bio hovädzie predné
480 g
Pitná voda nesýtená
200 g
Olej slnečnicový
45 g
Mleté čierne korenie
2 g